Wednesday, November 18, 2009

MERISIK GALERRY ONLINE CONTEST

hohoho..hari ini sangat suke kerana berjumpa dengan INI...apa itu yang aku maksudkan INI??

jeng jeng jeng....



dan cara-cara penyertaan adalah seperti berikut :

* Jadi FOLLOWER Mersik Gallery di blog ini
* Letakkan banner promosi cuti sekolah ini di side bar blog anda dan link ke entry ini (pastikan anda link blog ini; jika tidak link, bermakna disqualified)
* Jadikan entry ini STICKY POST/MODE sehingga 18 November 2009
* Buat entry mengenai GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA dan link kan entry peraduan ini di entry anda
* Nyatakan nama anda, nama pasangan dan tarikh perkahwinan anda
* Pergi ke http://merisikgallery.fotopages.com dan pilih 1 hantaran yang kami pernah buat yang paling anda suka. Kemudian, paste juga gambar dari fotopages kami tersebut di entry anda
* Pastikan tajuk entry anda ialah MERISIK GALLERY ONLINE CONTEST
* Sesudah lengkap semua perkara di atas, tinggalkan komen di SANA berserta link ke entry anda untuk kami hakimi

Syarat Penyertaan:

* Tarikh perkahwinan anda mestilah antara 20 November 2009 sehingga 31 Disember 2010
* Terbuka kepada bakal2 pengantin
* Entry anda akan diadili oleh team Merisik Gallery dan segala keputusan adalah muktamad
* Jika anda telah terpilih sebagai pemenang, dan gubahan hantaran anda melebihi dari 5 dulang dan anda ingin menambah lagi beberapa dulang, harga istimewa akan diberikan!
* Gubahan sireh junjung tidak termasuk dalam promosi ini
* Jika kami dapati entry anda bukan entry sticky sebelum 18 November 2009, secara automotik anda akan terkeluar dari penyertaan ini
* Penyertaan dibuka dari 26 Oktober 2009 hingga 18 November 2009, jam 11.59pm

Jangan lepaskan peluang ini!!!!!

Nak lagi????

Untuk follower ke 100, sila e-mail merisik_gallery@yahoo.com untuk menerima hadiah misteri!!!!!!!!
opss!! lupe lak..hadiahnye ialah....


PERCUMA 5 DULANG HANTARAN FRESH FLOWERS WITH ANY THEME COLORS!!!!

Fresh flower bukan murah okeh..ngeh3x..xmurah bg org yg berbajet bajet seperti aku..huhuh


ceh ceh..dah promote da...so skang adalah masa untuk tunjukkan gubahan idaman di hati...sejak dulu selalu menjenguk ke merisikgallery punya FP..skang diberi peluang untuk dapat hasil kerja mereka..wah!!!percuma lagi..kalau menang..hehehe

GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA

sangat suka dengan baby qaira punya bunga jadi mahu warna seperti itu






tapi mahu kelihatan seperti ini..



atau pun yang lebih glamor menjadi idaman kalbu ialah ini...



hohoho..apa saja di merisikgallery sangat mencuri perhatian aku..ngeh3x...

wahahahha..banyak songeh betul...mesti disqualified..ngeh3x..lagi pula rasanya agak sukar untuk fresh flower..mesti akan layu..kerana saya akan berkahwin di JOHOR BAHRU..wa!!!!tapi tak pe kita cuba jugak... =D

dan akhir sekali nama kami dan tarikh:

Bride : Jun
Groom : Halim
Tarikh : hehehe..lom decide yang pasti cuti sekolah =P!

dang!!! disqualified!!tarikh pun tak ada, ada hati nak masuk contest..tapi xpe xsalah mencuba... =)

1 comment:

  1. thanks for participating..good luck..tggu result dia ya!

    ReplyDelete