Saturday, November 13, 2010

26 tahun

salam...

hari ini cukup usia aku 26 tahun.

Ya Allah, terima kasih kerana masih memberikan aku peluang untuk terus hidup di atas bumi mu. Limpahilah aku dengan rahmat mu, jauhi aku sekeluarga dari segala bencana. Amin.

dalam tak sedar dah 26 tahun aku hidup sebagai seorang cucu, anak, kakak, sepupu, kawan, dan kini seorang isteri .

dari seorang ank kecil, menginjak remaja, kemuadian dewasa, bertemu jodoh dan berkahwin. Jauh sungguh perjalanan yang telah aku lalui. banyak manis, pahit di depan aku dulu telah aku tinggalkan di belakang, dan kini menjadi panduan aku hidup untuk masa hadapan. Insyallah...

semalam berdating dengan hubby, ingatkan makan2 biasa, ye lah gomen dah gajikan.hihik!
tapi tak kisahlah nak kemana pon, janji dating. ;p

time bersiap tanya dia " nak pakai baju comel ke biasa2" he said " comel la sikit"

pastu " nak make up?" he said " make up la...momel2 cikit" aku " ok bby"

dalam bersiap dah terpikir, ni mesti ada sumthing ni...


ini adalah edisi bersiap comel aku.hahak! dah comel la ni bagi aku. ;p


owh kesayagan hamba. ;D

bila dah sampai tempat di tuju, rupanya hubby dah siap2 buat reservation. dalam hati dah suka! hehehe..yey yey nak sambut bday! ;p ** owh! hubby bukan type romantik yer..jadi pasti aku sangat berbunga2 bila dia buat sumthing cam ni**


restoran d'tasik dekat Resident Hotel Uniten.

tempat cantik, makanan sedap! seyes suka! time tu aku dok tersenyum2 jek..hubby lagi la senyum sipu2.comel! ;p


owh! sekali lagi tayang kesayangan hamba.


yours truly..abaikan hidung kembang saya yer.hahahha


makanan dah sampai! sedaapppp!!!!

menu :

nasi putih
sotong goreng tepung ** yang rupa cam sarang burung tu..**
telur bungkus
kailan sos tiram
kerapu masak asam pedas thai
epal juice
watermelon juice

makan tetapppppp banyakkk..hahahah...

then dekat restoren tu ada live band. sokaaa!!!



he dedicate to me this song!



rasa nak nangis! sangat terharu...thanx so much sayang!

lagu ni masa kami tengah berkawan mula2, tak sangka dia masih ingat. dia telah menyentuh hati aku semalam. love!

rasa terkaku sekejap.

kemudian aku pilih lagu ini untuk kesayangan aku tu.



bukan sepenuhnya yer..sikit jek..




kerana terkejut, aku lupa terus nak amik video lagu dealova. bila turn aku baru lah ingat nak amik video.

apa pun semalam was a great bday celebration untuk aku.

untuk sayang. i love you so much!!!

ps:: kalau nak wat wedding kat situ memang sangat sesuai tau! too b2b pergilah survey! wink! wink!

5 comments:

  1. HAPPY BIRTHDAY! may u have many many more wonderful days to come

    ReplyDelete
  2. wah2... chumel2.. =) happy hari tua june... =)

    ReplyDelete
  3. happy beshday june! romantik lah korang berdua. hee

    ReplyDelete