Tuesday, May 4, 2010

Wedding Shoes

Olla...

Lama tak berhapdet..kejenya blog walking jek..hehehe..busy la..banyak nak kongsi tapi tak berkesempatan...

Tak pe lah, kasi hapdet sikit yer...of my wedding shoes.

Hari tu aku ada terfikir nak pakai pump shoes jek, tapi belum cuba lagi dengan wedding dress so hold dulu. Itu plan A, jadi kene sediakan plan B.hahahhaha..ber plan plan bagai aku ni.
Kalaulah pump shoes tu tak sesuai jadi aku beli juga high heel...seperti biasa kalau kasut tumit tinggi aku gemarkan jenis peep toe**aucchh!!! cute n sexy!!** huhuhu...

Jalan punya jalan, belek punya belek, dah lama gila mencari kasut untuk W day akhirnya bertemu yang berkenan di hati..dekat mana???? VINCCI jek..huhuhuh..rasanya ada B2B lain beli di vincci kan. banyak kedai yang aku pergi, memanh banyak sangat2 yang cantik tetapi aku cuma perlukan kasut yang kurang ketinggian walaupun namanya High Heel.huhuhu..

so hasilnya carian kasut idaman lebih kurang macam ni la....



dan warnanya bukan putih, a bit greyish la...ntah pape jek ayat aku ni. ;P


warna lebih kurang ini, tapi kasut saya bukan itu, kalau itu mahunya my vitamin dok bawah ketiak jek kang.huhuhuh....

sesuai tak ek???

ps:: jantung ku semakin hari semakin tak menetu dah ni...huk huk..

2 comments:

  1. lawa la awak....n ok je..boleh...sweet:-)

    ReplyDelete
  2. sweet ek..kalau sweet proceed la cam ni.hehehe

    ReplyDelete