Thursday, November 25, 2010

kotex

opssss!!

jangan di salah sangka dengan tajuk itu yer...huhuhuh...

jumpa citer pasal kotex dekat blog pn liyana comel kita ni...Mrs.R::rebitputih, tertarik la pulok...so aku pon menjoinkan diri..meh tengok jom!

kotex dia comey2 tau.geram jek. aku ni memang pengguna kotex tapi bukanlah pengguna setia pon, aku suka cuba2 yang lain jugak, tapi kotex memang memenuhi kriteria aku, dar segi keselesaan, kesesuaian, kemudahan, senag citer sukalah. ;p

so that aku pon cuba menengok personaliti aku ni...aku ni orangnya cam ne...meh tengok personaliti aku meh **macam lah orang nak tau kan** huhu...




Miss perfect gitu...huhuhu poyo sungguh kenyataan perfect itu yer... ;p

sambil2 buat tu haruslah godeh2 apa isi dalam kan...aku suka bab2 download ni, ada menu download tool kit, sesapa yang guna outlook 2007 boleh download WOW email signature dia, tomel! aku cuma download wallpaper jek..suka!!! sebab??? PINK! dan meriah uuollsss ;p



owh! menatang pepel tu aku punya signature ehhh...huhuhu..

korang jugak boleh dapat free sample, yang penting haruslah sign in dulu kan...moh kita dapatkan sample kotex comel itu! cepat3x!

tengok ni kotex dia, cantik kan????nyomel nyerrhhhhhh!!!!



cantikkan?? cam sayang jek nak pakai.lekat kat dinding boleh tak??hahahha...

nak tahu lebih lanjut?? sila klik di sini KOTEX

ps:: bila tengok menda comel kalau boleh sume aku nak beli.huhuhu

4 comments:

  1. hahha..ko pun suke eyh...santek kan? hihih...geram plak aku...

    ReplyDelete
  2. hahah..tu ah..geram jek tgk...cam syg jek kalau pakai.boleh???hahaha

    ReplyDelete
  3. boleh ko tepek ar kt dinding bt mural..hahha..
    aku nk tepek jugakla...kt pintu bilik air ok gak tuh...kah kah

    ReplyDelete
  4. haahah..muntah laki aku tgk nnt.

    ReplyDelete