Friday, June 29, 2012

Keletah budak sepet

Jumaat dah, esok cuti, masa bersama si kecik sepet.
Haiii laaaa..sepet sekarang macam anak kangaroo, nak melekat je. tengah syok main-main, dia nampak je muka mak dia ni, teruslah menangis-nangis mintak dukung.
Adik oiiii..adik ingat adik ringan yer? ;p
aku rasa nak kena pakai baby sling la, letak dalam sling sambil tu aku buat kerja rumah.ok tak???? habis tu kalau dia dok menangis je tak jadi 1 kerja la kan.
Dengan apak dia, dia tak geng dah. Ami jugak pojaan hati buat masa sekarang ni. Hamekkkk!! ai tu jeles sangat kan? sentap sangat kan? padan muka aku. kikikiki!! Apa pon ami lebiu lah sepet!

Nah tengok video sepet kechintaan hati ku, pojaan jiwa raga. ;D

video 
Suka sangat bila daddy buat bunyi macam tu. Muka tengok lain tapi ketawa mengekek kemain. heheh..

video 
Sepet sekarang dah tak geng dengan walker dia, walker dia dah imporvise jadi push walker.huhuhu.. tapi ni versi dia melutut, versi berdiri tak dapat lagi amik video.

 
video 
Ni peel dia bila tengok tv, apatah lagi kalau bola. suka benau tengok bola, boboi sangat kan. hihihi...

tu je nak citer.bz lah!kbai! 


No comments:

Post a Comment